Начало > Услуги > Интеграция на складов софтуер на Геносфт MoneyWorks с Woocommerce

Интеграция на складов софтуер MoneyWorks на Генсофт с Woocommerce

Интеграция на складов софтуер MoneyWorks на Геносфт с Woocommerce

Описание на плъгина

Ако използвате складовия софтуер на Gensoft "MoneyWorks" за управление на склада във Вашия бизнес и имате Wordpress Woocommerce базирай онлайн магазин. Искате да поддръжате актуални наличности само в склада, а софутер да ги синхронизира автоматично с онлайн магазина Ви. Искате да поддрържате и цените в склада, а те да е качват след синрхонизация с сайта. То вие се нуждате от нашия модул за синхронизация MoneyworksSync.

Ето част от функционалностите, които включва нашия плъгин:

  • Синхронизиране на цени и наличости на продукти(включително продукти с вариации) - напълно автомаризирано, модула създава Cron задачи във Wordpress.
  • Възможност да се определя колко често да се синхронизират данните – ежедневно, ежеседмично, или на всеки 2 часа – съобразявайки се единствено с динамиката на продажбите, наличности и номенклатура.
  • Нова поръчка - При създаване на нова поръчка, информацията за нея влиза и в складовата програма.
  • Редактиране на поръчка - при запис на информацията за поръчката в сайта/редакция/, тя се синхронизира с поръчката в складовата програма, вкл. и товарителницата.
  • Статус на поръчка - има 2 варианта: 1. При промяна на статуса на поръчка в складовата се синхронизира с тази в сайта, като след промяна на статуса клиента получава мейл за промяната чрез Woocommerce; 2 -При промяна на статуса в сайта, тази информация се записва и в складовата.
  • Анулиране на поръчка - При анулиране на поръчкат в сайта, поръчката в складовата също се анулира.
  • Товарителница - Ако използвате Спиди или Еконт за доставка на поръчки през сайта, ние можем товарителниците, които генерирате преди да изпратите поръчката на клиента. да ги записваме в складовата програма.

Вие можете да изберете кои от горните функционалности искате да имате, а ние ще модифицираме плъгина спред вашите изиквания. А ако имате изисквания към модула, които липсват в нашия списък, ние можем да добавим новата функционалност.

Ако имате въпроси не се колебайте звъннете на телефон 0886851803 или подайте Запитване. Ние ще се свържем с Вас и в рамките на 3 работни дни.

 


ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ

Създаваме функционални уеб сайтове, с уникален дизайн и съобразени с най-новите уеб стандарти. Имаме дългогодишен опит в уеб дизайна, проектирането и изработка на уеб сайтове. Ние предлагаме:

Динамични уебсайтове;
Онлайн продуктов каталог;
Адаптивен (responsive) дизайн;
Административен панел(CMS);

Прочети повече

ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТ

Ако един сайт не се поддържа той престава да върши работата, за която е създаден. За да бъде той актуален, трябва да бъде поддържан.
Предлагаме различни варианти на поддръжка:

Поддръжка на месечна база
Подрръжка при заявка
Изработване на нови модули към сайтове
Изработване на нов дизайн на съществуващ сайт

Прочети повече