Начало > Услуги > Изработка на уебсайт.

ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ

Изработка на динамични уебсайтове с уникален дизайн и софтуер създаден изцяло от нас

Предлагаме Ви динамични сайтове с модерен, стилен и уникален дизайн, функционален контролен панел за пълно управление на съдържанието, изработени по изискванията на търсещите машини за отлично SEO оптимизиране. Сайтовете са оптимизирани(респонсив) за всички устройства - персонални компютри, лаптопи, таблети и мобилни телефони.

Ние от Смарт Уеб Софт НЕ използваме готови системи като Joomla или Wordpress, Magento или Opencart. Всичко което предлагаме е изработено от нас по задание на клиента.

Динамичният уебсайт е едно от най-добрите решения за изработка на уеб сайт. Реализирането на динамичен уеб сайт предоставя на Вас и администраторите богата функционалност и удобство. Възможностите за добавяне на нови материали и информация са неограничени. Вие можете сами да допълвате съдържанието на своя сайт след кратко обучение от наш служител. При желание от Ваша страна ние можем да правим всичко това вместо Вас – било то като абонаментна услуга или еднократно.

Нашите уеб сайтове са с изцяло създаден от нас софтуер, без да използваме чужди OpenSource решения. Това има няколко основни предимства:

  • Значително по-голяма сигурност на разработката, срещу злонамерени посегателства.
  • 10 пъти по бързо зареждане в сравнение с готовите OpenSource решения, където всеки път се зареждат хиляди командни реда код, който въобще не се ползва. Нашите сайтове съдържат само това, което се ползва, а не безполезни кодове, които не се ползват.
  • Уеб сайтът е създаден специално за Вас,  отчитайки всички особености на Вашите нужди.
  • Лесна доработка и ъпгрейд на нови функционалности в уеб сайта. Няма да получите отговор от типа: "Това е в ядрото на сайта и не може да се пипа". Защото ядрото сме го написали ние и винаги можем да го променим за Вас и нуждите на Вашия сайт.

Ние Ви предлагаме уникален дизайн, разработен специално за Вас - не тейплийти, които имплементирани във друг сайт може случайно да видите в Интернет и да си кажете: Този сайт подозрително прилича на нашия!

Етапи на работа

Първо ни изпратете запитване за оферта за изработка на уеб сайт. Опишете в него накратко съдържанието, което искате да има във Вашия бъдещ сайт.
Ние ще Ви подготвим примерно меню/структура/ на сайта и каква функционалност предлагаме да заложим в тях с оферта с цена за описаните от вас функционалности на сайта.

След като, с ваша помощ сме изяснили всички подробности за вашият уеб сайт следва да направим дизайн на сайта.

1. Представяне на дизайн

Ние разработваме/начертаваме/ уникален дизайн на Вашия уебсайт. Първата стъпка в процеса е да Ви представим нашето предложение за дизайн на сайта. Той представлява нарисувана на Corel или Photoshop снимка на заглавна страница на бъдещия сайт. Ако имате забележки по дизайна, ние щe направим нужните корекции. Броят на промените, които може или искате да направите е неограничен. Най-важното е да направим Вашия уеб сайт така, че да го харесате! Докато го одобрите изцяло ние го променяме.

2. Изработване и програмиране на вътрешни страници

Когато одобрите дизайна на сайта и всички елементи имат своята визия и ясна концепция къде ще стоят и каква функционалност ще имат, започваме процеса по изграждане на сайта. Изрязваме всички снимки от дизайна и ги разполагаме в кода, анимираме слайдшоуто в началната страница на Вашия уебсайт, анимираме бутоните в менютата, проектираме Базата от данни и я създаваме на сървъра, където ще се хоства Вашия уебсайт. Ние също предлагаме и хостинг за нашите клиенти. Нашите уеб сайтове са с изцяло създаден от нас софтуер. Когато става въпрос за качесво на програмния код, при нас няма компромиси. Може да разчитате на най-добрите практики в областта на програмирането. При програмирането на уеб сайтове нашите специалисти ползват: HTML 5, JavaScript, jQuery, Ajax, CSS 3, PHP, MySQL.

Паралелно с всички вътрешни страници в сайта, ще изработим контролен панел, за да можете лесно да променяте текстове и снимки в бъдеще. Чрез контролния панел на сайта Вие ще имате достъп до цялото съдържание за които е възможно да направим администрация - всички текстове, снимки, файлове, видеа.

3. Тестване и публикуване

Преди да бъде пуснат всеки сайт бива щателно тестван от нашите експерти. Всеки един елемент е проверяван за грешки и несъответствия, за да може вашите потребители да видят истински професионализъм.

4. Безплатна SEO оптимизация и регистрация в търсещи машини

След одобрение от ваша страна ние пускаме сайта онлайн и почваме да го регистрираме във всички търсачки, сайтове и портали, където можем /а ние познаваме много такива/. Според типа на сайта има и доста портали /при хотелски сайтове/, където е задължително да Ви включим, разбира се ние го правим. Препоръчваме на нашите клиенти и ...

5. Поддръжка на уебсайта

Ако един сайт не се поддържа той престава да върши работата, за която е създаден. За да бъде той актуален, трябва да бъде поддържан.


ОНЛАЙН МАГАЗИН

Смарт Уеб Софт предлага конструиране на онлайн магазини, съобразени с изискванията и нуждите на клиента, с функционален и лесен за работа админпанел и с възможност за интегриране на платежни системи.

Богата функционалност
Онлайн разплащания(Виртуални терминали на банки, E-pay, PayPal)
Уникална мобилна версия

Прочети повече

ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТ

Ако един сайт не се поддържа той престава да върши работата, за която е създаден. За да бъде той актуален, трябва да бъде поддържан.
Предлагаме различни варианти на поддръжка:

Поддръжка на месечна база
Подрръжка при заявка
Изработване на нови модули към сайтове
Изработване на нов дизайн на съществуващ сайт

Прочети повече