Начало > Услуги > Изработка на онлайн магазин.

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Изработка на онлайн магазини с уникален дизайн и софтуер създаден изцяло от нас

СмартУебСофт Ви предлага изработване на онлайн магазин с уникален дизайн и контролен панел, който е разработен специално за Ваше удобство и улеснение. Това е професионално софтуерно решение изцяло написано от нас, изцяло съобразено с Вашите нужди и изисквания. Ние не използваме готови OpenSource системи като Woocommerce, CS Cart, Magento и други. Представете успешно продуктите си пред хиляди потребители онлайн сега!

Предимствата на нашите онлайн магазини са безспорни:

 • Значително по-голяма сигурност на разработката, срещу злонамерени посегателства.
 • 10 пъти по бързо зареждане в сравнение с готовите OpenSource решения, където всеки път се зареждат хиляди командни реда код, който въобще не се ползва. Нашите сайтове съдържат само това, което се ползва, а не безполезни кодове, които не се ползват.
 • Онлайн магазинът е създаден специално за Вас,  отчитайки всички особености на Вашия бизнес.
 • Лесна доработка и ъпгрейд на нови функционалности. Няма да получите отговор от типа: "Това е в ядрото на сайта и не може да се пипа". Защото ядрото сме го написали ние и винаги можем да го променим за Вас и нуждите на Вашия сайт.

Ето част от функционалностите, които включват нашите електронни магазини:

 • Създаване и редактиране на категории и подкатегории през административния панел;
 • Създаване и редактиране на продукти с параметри - име, снимки, описание, производител, наличност, цена /по желание на клиента могат да се добавят неограничен брой параметри/;
 • Продукти на промоция с видима /зачеркната/ стара и нова цена;
 • Търсене в магазина - търсачката е задължителна част за един интернет магазин, за да може посетителите, които нямат време да обикалят по менютата, да могат бързо и лесно да намерят търсения от тях продукт.
 • Потребителска кошница - задължителен елемент, мястото където клиентите поставят продуктите, които впоследствие поръчват, след като попълнят данни за контакт и доставка.
 • Промоционален раздел видим в начална страница - всеки продукт може да бъде добавян и премахван от този рездел.
 • Слайдшоу с промоционални слайдове с възможност за добавяне и премахване на снимки. - това е мястото, която се вижда при отваряне на онлайн магазина и е мястото за промоции, намаления и актуална информация.
 • Методи на плащане - наложен платеж, по банков път, с кредитна/дебитна карта, epay.bg, PayPal. Според потребителската аудитория Вие ще решите кои методи да сложим във Вашия електронен магазин.
 • Плащането с кредитна/ дебитна карта е опция, която се заплаща допълнително, тъй като Интегирането на Виртуален терминал в електронния магазин е цял процес. Като се почне с подписване на договор с банката до реалното пускане на терминала в "жива среда". Ние ще се погрижим за целия процес след подписване на договора. Интегрирали сме терминали на по-вечето банки в България, предлагащи тази услуга / Обединена Българска Банка, Банка ДСК, Сибанк и др./ Някои банки предлагат терминала на Борика, което успешно можем да интегрираме във Вашия онлайн магазин. Услугата по вграждането на плащане с дебитна/ кредитна карта я предлагаме и отделно. Ако имате онлайн магазин и искате Вашите клиенти да заплащат за поръчаните продукти на момента на поръчването, не се колебайте звъннете на телефон 0886851803 или подайте Запитване за оферта.
 • Функция "Запитване за този продукт";
 • Опция "Безплатна доставка";
 • Модул "Блог/ новини" - задължителен модул на всеки успешен електронен магазин. Редовното обновяване на сайта с новини и статии, касаещи сектора, в който продавате, е от особено важно значение за търсещите машини и за вашия успешен онлайн магазин. Колкото повече статии качвате в сайта си, толкова по-добре ще убедите търсачките, че в този сайт могат да намерят точно това и да се класирате добре по важните ключовите думи от Вашата ниша. Новините и статиите, разбира се, трябва да са с уникално и информативно съдържание, в което Вие да покажете своите експертни знания и да спечелите доверието на читателя, за да го превърнете във Ваш клиент.
 • Възможност за интегриране на модул за онлайн кандидатстване за отпускане на кредити/БНП Париба лични финанси/ - Ако продуктите, които продавате онлайн са скъпи и за Вашите клиенти е трудно да ги платят наведнъж е опция да кандидатстват за кредит директно от сайта Ви. Модула в реално време ще показва актуалните кредитни планове на кредитната институция с оскъпяването и крайната сума за всеки избран продукт от магазина. А клиента ако избере изгоден за него план може директно да кандидатсва през Вашия сайт и Вие ще получите сумата за продукта от кредитната институция.

 


ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ

Създаваме функционални уеб сайтове, с уникален дизайн и съобразени с най-новите уеб стандарти. Имаме дългогодишен опит в уеб дизайна, проектирането и изработка на уеб сайтове. Ние предлагаме:

Динамични уебсайтове;
Онлайн продуктов каталог;
Адаптивен (responsive) дизайн;
Административен панел(CMS);

Прочети повече

ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТ

Ако един сайт не се поддържа той престава да върши работата, за която е създаден. За да бъде той актуален, трябва да бъде поддържан.
Предлагаме различни варианти на поддръжка:

Поддръжка на месечна база
Подрръжка при заявка
Изработване на нови модули към сайтове
Изработване на нов дизайн на съществуващ сайт

Прочети повече